Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletek



A remény fája-Bertalan Péter

ÚJ
A remény fája-Bertalan Péter
6 000 Ft

 

155 oldal

Keménykötés

 

Csontváry rejtett üzenetei és a semmiképp sem magányos cédrus

Jó, ha felkészül a tisztelt olvasó. A könyv megismerése után többé már nem tekint úgy Csontváry Kosztka Tivadarra, ahogyan korábban. Figyelem! A festményeket innentől kezdve más szemüvegen keresztül vizslatja majd, hiszen olyan dolgokról hull le a lepel, melyeket a felületes szemlélődés eleddig eltakart.
De itt ne apróságokra gondoljunk, ne „finom ajándékokra” a Csontváry kutatás színes mezején, hanem sorsfordító, életünket és korunkat meghatározó üzenetekre, sosem látott színvonalú, képjelekkel kirajzolt tanulságokra. Csontváry évszázados, ám időtlen figyelmeztetései kerülnek fel- majd kifejtésre egy sajátos értelmezésben.
Hogy ezek nagyképű, túl magabiztos és hatásvadász kijelentések? Lehet. De hogy nem alaptalanok, azért kezeskedem. Igazolásul majd’ a teljes életművön végigutazva, több tucat festményt bemutatva vállalkozik ez az írás.
A fentiek megtapasztalásához nem lesz más dolga a kedves olvasónak, csak szemléletet és szempontot váltani. A látottakat és a levont következtetéseket ezt követően lesz képes bárki elfogadni, vagy elutasítani, netán kiegészíteni. Egyszerűnek tűnik és megláthatjuk, ha olyanok tudunk lenni mint a gyermekek, nem is lesz nehéz…
Az öveket, kérem bekapcsolni!

Szerző: Bertalan Péter

  • Cikkszám
    370335
    Státusz
    ÚJ