Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletek



Erdély - Tündérország képekben régen és ma - Pataki János

-20%
Erdély - Tündérország képekben régen és ma - Pataki János
8 999 Ft
Akció: 7 200 Ft
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!

A 2010-ben kiadott gyönyörű, s rendkívül sikeres albumot fél év alatt elkapkodták.

Most adódott lehetőség (2019), hogy az olvasók kérésére egy új, átdolgozott és javított kiadás is a könyvesboltok polcaira kerülhessen.

A nagyméretű, keménytáblás exkluzív album átdolgozva sok-sok új képpel mutatja meg Erdély kihagyhatatlan látnivalóit és szépségeit, a teljesség igénye nélkül. A könyv bárki számára csodálatos ajándék!

Főbb látnivalóit, természeti, történelmi, kulturális és egyéb kincseit néhány régi képeslap és a szerző egyedülálló fotói varázsolják elénk.

Az album túlmutat a megszokott fotóalbumok világán, hiszen a ragyogó képek mellett, bőséges szöveges leírással is szolgál a bemutatott látnivalókról.

  • Az „Erdély - Tündérország Képekben Régen és Ma” című ezen kiadványt az Erdély tündéri világát megismerni akaró olvasóinknak ajánljuk, akik az albumot kézbe véve mindannyiunk „édesanyját”, azaz Erdélyt csodálhatják, azt a világot, amely „annyira egyedi, hogy ezen a földön nincs is hozzá hasonló”...
  • Szerző: Pataki János

Ez a csodálatos album mindannyiunk "édesanyját", Erdélyt mutatja meg nekünk. Azt a világot, amely annyira egyedi és különleges, hogy ezen a földön nincs hozzá hasonló. Ahogy Gyulai Pál énekelte Erdélyben című versében:

"Mily dicső bércek között az élet!
Föld fiához közelebb az Isten,
S messze távol, min a nagyvilág csüng,
Sápadozva mint rab a bilincsen.

Forróbb itt a szülőföld szerelme,
Szabadabb a szívnek dobbanása,
A gyönyörrel félelem határos
S nagyszerűbb a lélek gondolkodása."

  • Cikkszám
    535753