Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletek



Gombaismeret iskolásoknak Titkot rejtő erdő-mező: Gábor Emese

Gombaismeret iskolásoknak Titkot rejtő erdő-mező: Gábor Emese
1 490 Ft
Kedves Gyerekek, Szülők, Tanárok!

A könyv három fő részre tagozódik: Az első a gombák testfelépítéséről, növekedéséről és szaporodásáról szóló fejezet, mely a gyermekek tudományos gondolkodását fejleszti.
Ezt a könyvet 9 éves kor fölött ajánlom, az iskolai környezetismereti, biológiai oktatás, szakköri és cserkészfoglalkozások kiegészítőjeként. A kiadvány hasznos lehet az osztálykirándulások, táborok vagy a családi túrák alkalmával is.


A második rész egyszerű logikájú gombahatározó, mely színes képek segítségével több, mint 100 gyakran előforduló gombafajt ismertet meg.

Harmadik rész „rímfaragó” versikéi szórakoztatóan tanítják meg a legismertebb gombák tulajdonságait, akár a kisebb gyermekek számára is.

A „TUDOD-E ?” címszó alatt számos érdekes információ színesíti a gombák világáról alkotott képünket. Serkenti a gombák iránti érdeklődést, segítséget nyújt az ismeretek részletesebb elsajátításában.

A gomba-, növény- és állat-határozás élménye természetszerető, környezettudatos és a természet iránt alázatos gondolkodást eredményez. Az ilyen gondolkodású gyermekek kiművelése feltétele bolygónk megmentésének.

Gábor Emese
gombavizsgáló szakellenőr
  • Cikkszám
    353548