Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletek



Vlagyimir Megre -A Szeretet Tere - 3. Oroszország Zengő Cédrusai

Vlagyimir Megre -A Szeretet Tere - 3. Oroszország Zengő Cédrusai
3 390 Ft
A SZERETET TERE, a sorozat harmadik könyve, mely a szerző második útját írla le Anasztázia tisztására és az ott töltött időt.
A könyv tele van új képekkel a gyermek természetes, a természettel teljes harmóniában álló neveléséről, a szoptatás szellemi jelentőségéről és fontosságáról és az ókori megalitikus emlékművek üzenetéről.
Leírja, hogyan tudja minden ember saját érzésbeli és gondolatbeli tisztaságával befolyásolni és megváltoztatni az egész Föld sorsát és jövőjét és gyakorlati tanácsokat ad arra, hogyan lehet Anasztázia boldogsáról szóló vízióját átültetni a hétköznapokba.
Megre meglátogat egy különös iskolát, melyet Styetyinyin akadémikus vezet, ahol a gyermekek saját maguk építik iskolájukat és ahol az orosz iskolarendszer által megkívánt tízéves kötelező tananyagot az itt talnuló gyermekek két év alatt veszik át.
Ezen túl elmesél még egy megható történetet arról is, hogyan próbáltak “felsőbb utasításra” fegyverekkel behatolni Anasztázia tisztására. A könyv rámutat a Szeretet és az erőszak elutasításának határtalan erejére.
  • Cikkszám
    771271