Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekA jobboldal visszatér - A valódi ellenzék kézikönyve -Daniel Friberg

-11%
A jobboldal visszatér - A valódi ellenzék kézikönyve -Daniel Friberg
1 900 Ft
Akció: 1 700 Ft
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!
A jobboldal visszatérőben van. Több évtizednyi megaláztatás és politikai hibák után újjászervezi magát, naprakésszé válik és rendezi a sorait. Egyáltalán nincs ehhez túl korán. Európa számos kihívással néz szembe, olyan kihívásokkal, amelyekkel a vaskalapos, inkompetens politikai és tudományos elit, valamint a tömegmédia nem hajlandó szembenézni.

A kontrollálatlan bevándorlás, az erőforrások esztelen pazarlása és az európai ember lényegét pusztító fogyasztói társadalom – ezek a gondok olyan kérdéseket vetnek fel, amelyekre a fennálló rendnek nincs megfelelő válasza.

Az Új Jobboldal viszont választ tud adni. Ebben a rövid kézikönyvben az olvasó egy sor nagyon aktuális esszét talál a svéd aktivista, Daniel Friberg tollából. Ezek az írások mindenkihez szólnak, akik részei – vagy részeivé akarnak válni – a valódi megújulásnak, amelyre Európának és gyermekeinek világszerte égető szüksége van.

A könyvben praktikus tanácsokat találunk, valamint rövid összefoglalását az Új Jobboldalt leginkább foglalkoztató koncepcióknak, ügyeknek és ötleteknek.
*
Daniel Friberg MBA végzettséggel rendelkezik, a Wiking Mineral svéd bányászati vállalat vezérigazgatója, a Motpol svéd metapolitikai think tank alapítóinak egyike. Jelentős múltat tudhat magáénak a svéd ellenzékben, az Arktos egyik alapítója.
  • Cikkszám
    136163