Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekA jövő elkezdődött- Bogár László

-10%
A jövő elkezdődött- Bogár László
3 000 Ft
Akció: 2 700 Ft
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!

A könyv címe a Fidesz egykori, talán legsikeresebb kampánymondatát idézi. Akkoriban ez a mondat reményeinket rajzolta föl, mostanában azonban leginkább „aggódásunkat és a szorongásunkat a világ, Európa és
persze Magyarország jövőbeni sorsát illetően.”

A régiek azt mondták: ne legyen benned szorongás, félelem, és ne legyen benned düh, indulat, mert akkor nem tudsz helyes ítéletet alkotni a világról. Ha pedig nem tudsz helyesen ítélni, akkor nem tudsz helyesen gondolkodni sem.

És ha nem tudsz helyesen gondolkodni, dönteni, akkor nem tudsz helyesen cselekedni sem.

És ha nem tudsz helyesen cselekedni, akkor a jövőnk valóban aggodalomra adhat okot. Nem szabad hagyni, hogy csak szorongás, aggodalom, félelem és harag, düh és indulat töltse ki a lelkünket...

„És bár okunk bőven van minderre, mégis mindent meg kellene tennünk azért, hogy ez ne így legyen, hogy magunkban és másokban is segítsük e negatív energiaörvények lecsillapítását”.

Ez a könyv az „elkezdődött jövő” egyes kritikus elágazási pontjait veszi szemügyre. A magyarságét, az európai keresztény fehér emberét, és az egész emberiségét. Azt a küzdelmet, amelyet azért folytat, hogy megpróbálja megérteni ezt az egyre vadabbul örvénylő világot és végre cselekedjen is a méltóbb emberi életért.

Így aztán értelemszerűen a migrációs válságnak nevezett „bevándoroltatás” a könyv írásainak és interjúinak egyik fő vonulata. A könyv utolsó részében pedig a magyar vidék történelmi súlyú kihívásaira keresi a választ.

  • Cikkszám
    674682