Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekA magyar "Mu" A teljes Csicsáky-hagyaték- Csicsáky Jenő

-10%
A magyar "Mu" A teljes Csicsáky-hagyaték- Csicsáky Jenő
4 990 Ft
Akció: 4 490 Ft
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!
Az ember származása:
Mu hatalmas szárazföld volt a Csendes-óceánban, Amerika és Ázsia között; középpontjával az Egyenlítőtől kissé délre. A még mindig víz fölött lévő maradványai alapján kelet-nyugati irányban kb. 6000 mérföld, észak-déli irányban pedig kb. 3000 mérföld lehetett.
A Csendes-óceán sziklás szigetei - mind a magányosak, mind a csoportosak - valaha Mu részei voltak. Kb. 12 ezer évvel ezelőtt katasztrofális földrengések szaggatták Mu-t darabokra. A helyén támadó tüzes örvénylésbe benyomult a Csendes-óceán vize - igy nyelte el a hullámsír ezt a hatalmas, hatvanmillió embernek otthont adó civilizációt.
A néma sir fölött mintha őrséget állnának a csendes-óceáni szigetek: a Húsvét szigetek, Tahiti, Samoa, Cook-, Tonga, Marshall-, Gilbert-, Caroline-, Mariana-, Hawai és a Marquises-szigetek.
E nagy szárazföld létezésének bizonyítékai:
- Naacal-táblák, könyvek, irások, feliratok, az Indiában, Kinában, Burmában, Tibetben és Kambodzsában élő legendák,
- régi maya könyvek, feliratok, szimbólumok és a Yucatánon és Közép-Amerikában élő legendák,
- a Csendes-óceán szigetvilágában található maradványok, szimbólumok és legendák,
- a Mexikóban, Mexico City közelében talált kőtáblák,
- Észak-Amerika nyugati részén a sziklarajzok és feliratok,
- a régi görög filozófusok könyvei,
- a régi egyiptomiak könyvei és feljegyzései
- a világon mindenütt föllelhető legendák.

Mindezek a bizonyítékok megtalálhatók a kötetben
Ezek szerint:
- Valaha a Csendes-óceánban létezett egy hatalmas szárazföld, melynek Mu földje volt a neve.
Ezen a hatalmas kontinensen kb. kétszázezer évvel ezelőtt jelent meg az ember.
Mu földje és a bibiai Édenkert egy és ugyanazt a földet jelenti.
Mind a naacali, mind a mexikói kőtáblák világosan megmutatják, hogy az ember különleges teremtmény. Megmutatják továbbá, hogy mi módon különbözik az összes többi teremtménytől. Mindkét kőtáblán a teremtés elbeszélése rendkívül hasonlít a bibliai történetre.
Mu elpusztulásának idején lakói rendkívül fejlett civilizációs fokon álltak; a tudományok tekintetében jóval megelőzték jelenkorunkat. (Nem csoda! Már kétszázezer évnyi tapasztalat és fejlődés állt mögöttük. Mi ma legföljebb ötszáz évet tudhatunk magunk mögött.)
Az ősi keleti birodalmak - India, Egyiptom, Babilónia stb. - nagy kultúrái Mu civilizációjának csak végső fellobbanásai voltak. Mu gyermekei lévén, az ő gondoskodása nélkül elsorvadtak és elpusztultak.
Valamennyi tábla, felirat és feljegyzés, amelyet a könyvemben felhasználtam, el van látva a megfejtéshez szükséges kulccsal is. Minden állításomat ésszerű bizonyítékokkal támasztottam alá. A könyvben tények szerepelnek. Az elméletek önmagunkért beszélnek.
Hangsúlyozni szeretném, hogy a könyvemben leírt, a múltra vonatkozó felfedezések nem tőlem származnak. Én csupán megállapítom mindazt, amit az írásokban találtam az elmúlt 12000-70000 évre vonatkozólag, amennyiben az időszámítás módja helyes. Ami meglepő, amiket ezek az írások elárulnak, hogy még a régészeti és a geológiai jelenségek is megerősítik a tényeket, anélkül, hogy segítségül hívnánk a legendákat, melyek szintén bizonyító erejűek. Lao-ce, a kínai bölcs (i.e.600) beszél prehisztorikus elődei nagy tudásáról és előrehaladásáról.
A régiek bölcsek voltak, és gondoskodtak azokról, akik majd utánuk jönnek. Agyagba és kőbe vésve hagytak romolhatatlan feljegyzéseket. Ez a bölcsesség szól a szaiszi Szoukisz papból, aki Plutarkhosz szerint a görög Szólonnal váltott szót. Sok ilyen feljegyzés tönkrement, elveszett. Miután általánosan használatosak voltak a régiek között, a világon mindenütt megtaláljuk darabkáikat, maradványaikat. Ha összerakosgatjuk őket, egyik kiegészíti a másikat, s igy megtehetjük az első lépéseket annak érdekében, hogy megismerjük a Föld első nagy civilizációjának csodáit.
Több mint ötven esztendeje kutatom ezeket a darabkákat, s próbálom összerakni őket, hogy elkezdhessem papírra vetni az ember teremtéséről szóló, értelmes történetet.
A történet befejezése az utánam jövőkre marad...
  • Cikkszám
    143593