Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekA legek nemzete-Mátyás Szabolcs

-50%
A legek nemzete-Mátyás Szabolcs
2 500 Ft
Akció: 1 250 Ft
Kezdete: 2024.02.15   A készlet erejéig!

A magyar nemzethez és a Kárpát-medencéhez számos olyan rendkívüli eredmény tartozik, melyekről sajnos nem tudunk. Tudunk azonban arról, hogy a világ másik felén milyen képtelenebbnél képtelenebb dolgok történtek, vagy éppen Hollywood hálószobáiban mi történt.

Könyvemben nem a hagyományos értelemben vett rekordokat mutatom be, ezért mintegy száz olyan magyar vonatkozású rendkívüli eseményt és eredményt ismertetek, melyek világviszonylatban is figyelemreméltóak, és igen nagy büszkeségre adnak okot a magyarságnak.

Előrebocsátom, hogy aki a kereskedelemi televíziók világához és a bulvárújságok könnyed lektűrjeihez szokott, annak ez a könyv csalódást fog okozni, mivel ebből nem derül ki, hogy mikor és hol döntötték meg a legújabb csókrekordot, és az sem, hogy kinek sikerült - immár sokadjára - megdönteni a hamburgerevés rekordját.

Az élet minden területén megtalálhatóak a magyarok "nyomai", legyen az fizikai vagy éppen szellemi. Ez is bizonyítja azt, hogy egy hihetetlenül zseniális nemzet a magyar, amely a világ minden szegletében képes valami rendkívüli dolgot alkotni. Szilárd meggyőződésem, hogy a magyar kiválasztott nép, mellyel a jó Istennek tervei voltak, vannak és lesznek is a jövőben, azonban ehhez az isteni kegyhez sokszor méltatlanok vagyunk, így időnként a nyakas magyarokat meg kell leckéztetni.

119 oldal.

  • Cikkszám
    529686