Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekAngyali Mesék - CD melléklettel- Farkas Ibolya

-5%
Angyali Mesék - CD melléklettel- Farkas Ibolya
3 495 Ft
Akció: 3 320 Ft
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!
Farkas Ibolya tisztánlátó angyalmédium 19 éve közvetíti az Angyali Szféra és az emelkedett Szellemi Tanítók üzeneteit, melyeket most mesés formában kíván átadni a legkisebbeknek, hogy ők is megtanulják, hogyan tudnak könnyen teremteni, s mindazt valóra váltani, mi számukra a boldogságot jelenti. A gyermekek lelke tiszta, mint a friss hó, messzire ragyog a világban. Farkas Ibolya, az Angyali segítség mindenkinek és az Angyali üzenet című, felnőtteknek szóló könyvek szerzőjének Angyali mesék című mesekönyve a gyermeki lélek ragyogását támogatja.

A legcsodálatosabb mesék az Égből jönnek, hogy a fázó szívek számára meleg üzenetet küldjenek. Az Angyali mesék üzenete a gyerekek számára, hogy sose csüggedjenek, hiszen bátrak, szerethetőek s mindenre képesek.
Hótündér és Pöttyös, az őzgida kicsiket és nagyobbakat egy olyan világba kalauzolja, ahol a Karácsonyra várva megtörténik a csoda, s beragyog a fény a világba.
A könyv mellékleteként megjelent mese cd-n, a ropogó kandallótűz mellett ülve a szerző maga meséli el angyali meséit, melyeket a Zempléni hegyek között írt a gyerekeknek.
A könyv különlegessége a cd-n található, kifejezetten a gyermekeknek szánt csodálatos meditáció, ami abban segíti a kicsiket, hogy könnyen, bátran, szívből, szeretettel teremtsenek.
A mese cd-re ajándékként került fel a gyerekek által kiválasztott kedvenc karácsonyi meditációjuk, amit a szerző az ünnep alkalmával helyez a fenyő illatú gyerekszobába a kicsik s a nagyobbak számára, hogy az év egy napján se fogyjon el sem a szeretet, sem a hitetek, hiszen egész életünkben gyermekkorunktól fogva támogatólag hat a Hit és a Szeretet a hétköznapokban és életünk minden pillanatában.
Útravaló ez a könyv a gyerekek számára, mint a mesében, mert a varázslat ott lapul, ott fénylik a gyerekek és a felnőttek szívében, mint a csillag az égen!
  • Cikkszám
    850061