Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekAtilla kincsei- Pataky László Etelle Gélyse Kötthen

-24%
Atilla kincsei- Pataky László Etelle Gélyse Kötthen
2 500 Ft
Akció: 1 890 Ft
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!

 

 

Oldalszám: 124

 

A mai napig felfokozott figyelem övezi ősi múltunk olyan kutatóit is, akik a hivatalos felfogástól eltérő véleményt fogalmaztak meg.

Az Erdélyben és Békéscsabán élt szerző szinte remeteként kutatott, ám olyan megsejtéseket tett, amelyek máig el nem döntött történeti felvetések.

PATAKY LÁSZLÓ nem csupán egyike azoknak, akik megfejtették a székely rovásírás titkát - az 1960-as, 70-es években - hanem azt vallotta, hogy ez a fába, fémbe, kőbe, csontba karcolt rovástechnika már az ókor óta ismert.

És nem hajtása, hanem eredője az eurázsiai népek írásos kultúrájának...

A szerző „Az ATILLA KINCSEI” sorozat első kötetében olyan - a nemzet számára fontos, előremutató - eredményeket írt meg, amelyek nélkül ma nem lehetne megtalálni a kapcsolódási pontokat ősgesztáink, honfoglaláskori leleteink és a magyarság sorskérdései között.

Fogadják ezeket a köteteket a nemzetünk iránt érzett olyan szeretettel, amilyennel a szerző kutatta ezeket a területeket!

Ezzel a sorozattal tisztelgünk Pataky László élete és munkássága előtt.

*
Az „ATTILA KINCSEI I.” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akiket az őstörténet, a magyar történelem érdekel, és a könyv olvasásakor keresik azokat a kapcsolódási pontokat, amelyek a magyarság sorskérdéseire is engednek megfelelően következtetni.

  • Cikkszám
    165301