Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekCsukjátok ​le Tévémacit!- Obersovszky Péter

-80%
Csukjátok ​le Tévémacit!- Obersovszky Péter
  • Csukjátok ​le Tévémacit!- Obersovszky Péter
  • Csukjátok ​le Tévémacit!- Obersovszky Péter
2 490 Ft
Akció: 490 Ft
Kezdete: 2023.08.30   A készlet erejéig!

Az ​évszázad sajtóperének vádlottja most újra megszólal!

„Gyurcsány miniszterelnök olyan, mint egy celeb, valamelyik betelefonálós realityből. Úgy is viselkedik. Különböző forgatókönyveket vesz elő, hogy benn maradjon…”

„Olyan nincs, hogy jó celeb. Róma óta benne van a cirkuszban a politikai sunyiság… Nem tűnt még föl nektek, hogy a történelem nagy celebjei, milyen szívesen dörgölőztek diktátorokhoz?”

A diktatúrához nem kell szögesdrót meg katonaság, még börtönök se nagyon. Elég néhány monopólium. Húsz – harminc ember meg tudja csinálni, ha vannak sokan, akik elhiszik, hogy a kapitalizmusnak és demokráciának mondott valami egyenlő a bunkósággal, a gátlástalansággal és a törvénytelenséggel. Ha elhiszi a többség, hogy gazdagodni csak így lehet. Vagy elhiszik például, hogy attól még demokrácia van, ha néhány törvényt egyszerűen át lehet lépni. Elég az is, ha nem látszik más, csak az, amit mutatni akarnak.

Ehhez kell a média, ehhez kelletek ti, egykori drága, kedves kollegáim. Ezt mondta ki a Tévémaci. Nagyjából 2004-re összeállt egy garnitúra, amelyik úgy gondolta, hogy ha másképp nem megy, hát legyen szögesdrót, meg katonaság és börtönök is. Hogy kik ők? Erre hamarosan választ kell adnotok. Ha szabadok akartok lenni, nevezzétek meg őket. Ezekkel nem lehet együttműködni. Ez nem ideológiai kérdés – ez a kollaboráció vagy a kollaboráció megtagadásának kérdése.

  • Cikkszám
    904231