Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekFelperzselt hómezők -Ujkéry Csaba

Felperzselt hómezők -Ujkéry Csaba
4 100 Ft
A kötet hitelesen, - a krónikás pontosságával megírva - tárja elénk történelmünk sorsdöntő korszakát, - 1916-tól, Ferenc József császár halálától, 1943 februárjáig, a Don partján történt tragikus eseményekig, a 2. magyar hadsereg pusztulásáig.

Az elsőnek nevezett világháborút lezáró, igazságtalan békediktátumokba, bizony kódolva volt a második nagy háború. Az igazság az, hogy nem két világháború zajlott, hanem egy nagy háború, 20 év békeszünettel, amelynek a legnagyobb vesztesei mi, magyarok voltunk és vagyunk.
Ez a regény a történelmi Magyarország megszűnéséről szól, arról a 27 évről, ami tragikusan meghatározta hazánk sorsát.

Tisztelt Olvasó! Éld át a nagy eseményeket! Azt, amikor a több mint fél évszázada uralkodó császárral együtt, sírba szállt a monarchia. Az első világégés végét, amelyből kiburjánzott a baloldali köztársaság, majd abból a Kommün. A trianoni palota megalázó légkörét, ahol megfeszítették „Nagymagyarország”-ot. Az eszmélést, a keresztény kurzust, a megcsonkított ország talpraállását, s területei visszatértét. Aztán a fasizmus sötét viharát, amely megzsarolva sodorta az országot a következő világégésbe, ahol újra, mindent elveszítettünk. A Don partján, a felperzselt hómezőkön…
  • Cikkszám
    667178