Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekHéliosz A Nap és az élet új nézőpontból- Grandpierre Attila

-10%
Héliosz A Nap és az élet új nézőpontból- Grandpierre Attila
2 500 Ft
Akció: 2 250 Ft
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!

Mire számíthatunk, mit adhat számunkra a „HÉLIOSZ” elolvasása?

Másképpen tekinthetünk a Napra. Felismerhetjük, hogy a naptevékenység különleges, biológiai szervező-tevékenységet jelent, mégpedig egy rendkívül magas szintű értelem által irányítva.

Bensőséges kapcsolatot teremthetünk az élő Nappal, Héliosz-szal, a Napban tevékenykedő magasabb értelemmel és lélekkel. Felemelő, megtisztító érzésvilág nyílik meg előttünk. Otthon érezhetjük magunkat a Világegyetemben.

Felismerhetjük az élet lényegét, és annak jelentőségét, hogy tudjuk, mi az élet lényege. Az élet lényegének ismerete lehetővé teszi életvezetésünk megalapozottságát és biztosíthatja eredményességét. Megerősödhet bennünk az életszeretet és az élet megbecsülése.

Életünket az élet alaptermészetével egyező, felemelő irányba állíthatjuk.

Másként tekinthetünk a tudatunkra. Felismerhetjük, hogy a tudat arra hivatott, hogy az életet szolgálja.

Megismerhetjük tudatunk központját: Én-ünk mibenlétét. Önismeretünk magasabb szintre emelkedhet. Felfedezhetjük legmélyebb önazonosságunkat. Magunkra találhatunk.

Felfedezhetjük, hogyan szabadulhatunk meg az elidegenedéstől. Visszanyerhetjük lelki épségünket.

Egészséges, valós képet alkothatunk az Emberről. Megerősödhet bennünk az emberszeretet.

Új fényben érthetjük meg az emberiség jövőjét. Közösség-szeretetünk előtt nagyszerű új távlatok nyílnak.

Felfedezhetjük a társadalom jövőjét: az egészséges társadalmat – az ökológiai társadalmat, amely összhangban áll az emberi természettel, a környezettel, a Természettel, az Élő Nappal és az Élő Világegyetemmel.

Felfedezhetjük a Napistenhit eredeti értelmét és jelentőségét a mai világ számára.

Felfedezhetjük a táplálkozásban rejlő természetes spiritualitást, a napfénnyel belső kapcsolatot teremthetünk.

Felfedezhetjük, hogy az emberiség alkotóereje szoros összegófüggésben áll a naptevékenységgel, és ez tudományosan alátámasztott.

Megérthetjük, miért okoz örömet nekünk, ha ragyog a Nap, és kibontakoztathatjuk ezt az örömérző képességünket.

Megérthetjük, hogy belső világunk mélyén a Mindenség örökélete izzó Napként ragyog. Megerősödhet bennünk a Természet szeretete és megbecsülése.

Ebben a könyvben a nemzetközi szinten elismert csillagász, Grandpierre Atilla több évtizedes munkával korszakalkotó felfedezésre jutott. A felfedezés lényege, hogy a Nap nem egy merőben passzív gázgömb, hanem olyan élőlény, amely a fizikai tehetetlenséggel dacolva óriási energiákat mozgósít saját tevékenységének fenntartására. Felfedezése váratlan egyezést mutat az ősi tudással, amely szerint a Nap csodálatos szuperélőlény: Napisten, ókori nevén: Héliosz. A könyv új távlatokat nyit a Nap és az élet szeretetének és megbecsülésének történetében. A szerző az élet és a tudat kutatásában olyan világnagyságokkal működött együtt, mint László Ervin, Deepak Chopra és Menas Kafatos.

A könyv angol nyelvű kéziratát elolvasva James Lovelock, aki Gaia című világhírű könyvével megalapozta a Föld élő voltának elméletét, ezekkel a szavakkal ajánlja az olvasónak: „Ez egy ragyogó könyv, melyből a mi saját csillagunk, a Nap fényessége ragyog ránk. A komoly tudós számára alapmű a Naprendszer tudományában.”

  • Cikkszám
    435147