Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekLélektáncoltatás

Lélektáncoltatás
  • Lélektáncoltatás
3 990 Ft

Ez a könyv nem az írott, vagy igaz történelem tényeit dolgozza fel, vagy értékeli újra, hanem az egyén értékeit-értékrendjét, és a Magyar Nemzet alapjait próbálja helyre tenni-újraépíteni, az egyénen keresztül.

Egyszerűen azért, mert porig vannak rombolva, nemcsak fizikailag a Dicső történelmünk Neves színhelyei, hanem Önértékelésünk, Öntudatunk is. Sajnos napjainkra az átlag Magyar ember tudatát, a hideg közöny jellemzi. Ennek egyszerű oka, a generációk tudatába beleégetett megalkuvó, félénk, és folyamatosan rettegő tudat. Az évszázadok óta elnyomott Magyarság múltját, értékeit elvették, ellopták, meghamisították, megsemmisítették. Ismerjük a mondást „vedd el egy nép múltját, és azt csinálsz vele, amit akarsz”. Velünk pontosan ez történt.

Elvették múltunkat, s vele együtt a jövőnket. Ez volt az Ő tervük, de Én tudom, hogy vissza tudunk szerezni mindent, amit elvettek tőlünk. Ennek egyetlen egy lehetséges útja van. Az egyén értékeit kell újraépíteni, és vele együtt épül újjá Nemzetünk is.

Dicső múltunk volt, és az évszázadok alatt milliók haltak meg Dicsőségben.

Változtassunk ezen! Nem csak a múltnak, és a halálnak kellene Dicsőnek lennie, hanem a jövőnknek is! Dicső jövő! Tűzzük ki ezt a célt MaGunk elé, s lássuk meg azokat a gondolatokat, dolgokat, értékeket, amitől a jövőnk Dicsőteljessé válhat. Én Minden Magyar ember pártján vagyok, szülessen az bárhol e földön, mert az, hogy Valaki Magyar, nem születési hely, hanem Lelkület kérdése.

Mi volt könyvem megírásának a célja? Elsősorban, könyvem nem a fogyasztói spiritualizmust kiszolgálására készült, hanem azért, hogy felismertessen az emberekkel két dolgot. Az egyik az, hogy minden gondolatunk, és cselekedetünk egy-egy külön Szertartás-Rituálé-Mágia, amiknek végtelen hatása, és teremtő ereje van, minden történésre, ami nagyrészt a tudatunk minőségétől függ, ezért kihat az egész életünkre. Emellett fel kell fogni, és meg kell érteni, hogy ami itt a fizikai síkon történik, kihat még számtalan ismert és nem ismert létsíkra is.

A másik oka könyvem megírásának az volt, hogy megismertessem az olvasóval, a saját visszahúzó erőiket, beállt feltételes reflexeiket, és közös erővel megpróbáljuk azok negatív hatásait kiküszöbölni-kiiktatni, szerencsésebb esetben megszüntetni, még szerencsésebb esetben soha meg nem történté tenni.


Farkas Ferenc Tibor

  • Cikkszám
    172874