Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekLevi-Planetium cd

-69%
Levi-Planetium cd
3 200 Ft
Akció: 990 Ft
Kezdete: 2022.02.17   A készlet erejéig!

A Kárpátia együttes ex gitárosának anyaga.

Hangszerelésében a PROGRESSZÍV- ROCKzene és a filmzenékre jellemző nagyzenekari, SZIMFONIKUS hangzás ötvöződika finom, lágy MELODIA és a monumentalitás határai között, az ÍR-KELTA dallamvilág érzelmes és elszállós, kicsit a földről elrugaszkodott hangulatát bemutatva a SOLOGITÁR főszerepbe állításával.Mindezt egyfajta "MUZIKÁLIS-ELBESZÉLŐ" stílusban, nagy teret engedve az alkotó és a hallgató képzeletének egyaránt, akár egy kis mesebeli utazást átélve a ZENE csodálatosan gazdag világában.

"Számomra a fantasy, a képzelet világa az, amin keresztül a legjobban tudom érzékeltetni gondolataimat az életről, megmutatni zenei filozófiámat, érzelmeimet az emberek felé."

BIOGRAPHY

  • HD Band (1995) Az első sikeres debütálás a könnyedebb ROCK műfajban.
  • Ezt követte a Bulldozer majd a RAT BOYS (1997), ahol ír és country dalokat játszottunk főként AUSZTRIÁBAN.
  • MY GOLDFIELD (1999) az első tribute zenekar, melyben zenész társaimmal tisztelgünk MIKE OLDFIELDmunkássága előtt.
  • COOL HEAD CLAN (2000-2004) ez a keménnyebb PUNK-ROCK világ is izgalmas zenei csemege volt számomra, bár itt épp LATINOS a hangvétel.
  • A nagy áttőrést pedig a KÁRPÁTIA (2004-2011) csapata hozta meg, melyben teret nyerhetett a nagy klasszikusokat megszólaltatott
  • Megszületett végül a LEVI FANTASY, saját önálló PROGRESSZÍV ROCK irányzatú, instrumentális gitár projectem. Jelen pillanatban is ebben tevékenykedem.A 8.soralbum munkálatai folynak és természetesen készülnek már az új anyagok is.
  • Cikkszám
    921719