Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekMagyar nemzetépítés- Borbély Imre

-5%
Magyar nemzetépítés- Borbély Imre
2 990 Ft
Akció: 2 840 Ft
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!
Borbély Imre szemilyéségében természetes egységben fonódott össze a nemzetéért lobogó hazafi, a politikai gondolkodó és a szabadalmazott találmányokat is jegyző természettudós. Ez értelemszerűen átüt a tudományos igénnyel megírt nemzetstratégiai tanulmányain is, melyek, tömörek, lényegre rörőek és somsem tévesztik szem elől a célt: a magyar nemzetnek az adott történelmi helyzetben elérhető legnagyobb fokú önrendelkezése, valamint újraegyesítése szakmai, kultúrális, gazdasági és amennyire lehet, politikai síkon.

A trianoni békediktátum óta eltelt közel egy évszázad alatt nem sikerült a száz éve rosszul beállított történelmi váltó tragikus következményeit elhárítani, így a szerző gondolatainak zöme ma is aktuális. Borbély Imre nem élhette meg 2018 nemzetpolitikai hajnalhasadását, de a sötétségbe szüremkedő fényt már észlelte két esztendeje, mint ahogy azt is, hogy elvi síkon a magyar kormány 2010 óta azon az úton halad, melynek kikövezéséhez ő is hozzájárult.

A magyar reintegráció tántoríthatatlan harcosa gazdag szellemi örökséget hagyott maga után, melynek legjava ezeken az oldalakon olvasható.
  • Cikkszám
    359999