Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekThe Cradle of Geniuses- Mátyás Szabolcs

-50%
The Cradle of Geniuses- Mátyás Szabolcs
2 500 Ft
Akció: 1 250 Ft
Kezdete: 2024.02.15   A készlet erejéig!
120 oldal.

Számos könyv jelent már meg Magyarországról, amelyek az ország értékeit próbálják bemutatni, azonban ezek vagy útikönyvek, vagy 1-1 konkrét témát taglalnak néhány tíz oldalon keresztül.

Nem jelent meg viszont egyetlen olyan könyv sem még a nemzetünkről, az országunkról, amely azokat az értékeket mutatja be, amelyek jelentős részét még mi magyarok sem ismerjük.

Ebből az ujjnyi vastag könyvből tanulmányozhatjuk az ország valódi történelmét, a legfontosabb magyar tudósokat, találmányaikat, Nobel-díjasainkat, olimpiai bajnokainkat, a hungarikumokat (ételek, állatok, szokások stb.), olyan magyar eredetű szavakat, amelyek a világ nyelveiben megtalálhatók (pl. hello-hallo, Amerika, bacon stb.), magyar vonatkozású irodalmi műveket stb.

Ha egy külföldi állampolgár ezt a könyvet elolvassa, garantáltan meg fogja érteni, hogy miért is lett a könyv címe The Cradle of Geniuses (A zsenik bölcsője).

FIGYELEM!!! A KÖNYV ANGOL NYELVŰ!!!

*
A „THE CRADLE OF GENIUSES” című ezen kiadványt az angolul tudó, vagy az angolul tudóknak ajándékozni akaró, a történelmünket és egyéb hungarikumainkat fellapozni, megismerni kívánó olvasóinknak ajánljuk.
  • Cikkszám
    847542