Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekTudnom kell, mert magyar gyerek vagyok- Mátyás Szabolcs

-10%
Tudnom kell, mert magyar gyerek vagyok- Mátyás Szabolcs
2 500 Ft
Akció: 2 250 Ft
Kezdete: 2024.02.15   A készlet erejéig!

 

A könyv a számos kiadást megélt Tudnom kell, mert magyar vagyok című könyv gyermekeknek szóló váltzata. A kiadvány szerkezetében és felépítésében egyaránt követi a nagysikerű könyvet, illetve az általános iskolai tankönyvek módszertanát; kiemelve és megjelölve azon ismeretanyagot, melyek különösen fontosak.
Mint az a könyv előszavában is olvasható "Egy olyan könyvet tartotok a kezetekben, ami nem tankönyv. Ezt nem kötelező olvasni, csak akkor, ha meg akartok olyan érdekes dolgokat ismerni a magyarokról, amikről a tankönyvekben sajnos nem lehet olvasni." A Tudnom kell, mert magyar gyerek vagyok című könyv valóban nem tankönyv, az itt ovasottak azonban nagyon jól kiegészítik az iskolában tanultakat, mely a későbbiekben is hasznos lehet a gyermekek számára.
A könyv elsődleges célja az iskolában tanultak kiegészítésén és az ismeretanyag bővítésén túl, hogy a gyermekekben alakuljon ki minél hamarabb a hazaszeretet, legyenek büszkék arra, hogy magyarok, tudatosuljon bennük az, hogy akkora szellemi kinccsel kevés nemzet büszkélkedhet, mint mi, magyarok.

79 oldal.

  • Cikkszám
    717041