Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Naptár

";
2019.11.23 18:42
Magyarok?

"A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk. Nehogy megrohadjon a magyar." (Esterházy Péter: Így gondozd a magyarodat!-című hangjátékából a részlet)

A KÖZELMÚLTBAN TÖRTÉNT…
-Magyarnak lenni nem csupán állampolgárság kérdése-

- Karácsony Gergely a maga részéről nácinak tartotta Wass Albertet, és undorral és megvetéssel fogadta a Nemzeti Hadsereg budapesti bevonulásának 100. évfordulós megemlékezését.

- Miklósi Gábor az Index újságírója, ülve maradt és megalázó kritikával illette a Nélküled című dalt, amely határon innen is sokat jelent az összmagyarságnak.

- Kocsis-Cake Olivio magyar országgyűlési képviselő, Trianon tragédiáját akarja együtt ünnepeltetni a magyarokkal és a szomszédos országokkal.

- Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője és nagy demokrata feladatának érzi, hogy 2022-re a horthyzmus írmagját is kiirtsa.

- Az újlipótvárosi Szent István szobor felállításának felfüggesztésének ötlete, vagy Tóta W. Árpád újságíró magyarok „lebutázása” Kertész Ákosi „a magyar genetikusan alattvaló” mélységekbe kívánja lökni a nemzet önbecsülését.

Írhatnám még tovább is a kijelentéseket és a történéseket, de felesleges, hiszen, aki akarja, az ennyiből is megérti a lényeget.

Az ember az indulatait félretéve, azért elgondolkodik, hogy egyáltalán még Magyarországon vagyunk?

Zetényi-Csukás Ferenc
Horthy Miklós Társaság
elnök