Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletek



Színia-Bodnár Erika-EGY mindenkiért, mindenki EGYért

Színia-Bodnár Erika-EGY mindenkiért, mindenki EGYért
3 150 Ft

 

Az emberi agy valóságteremtő gépezet, és mint ilyen, rossz kézbe (vagy inkább fejbe) kerülvén kifejezetten veszélyes lehet, ugyanis azt teremti meg, amire elég hosszú ideig és elég nagy erővel figyel, amire összpontosít. (És ez nem valami rossz „ezoterikus duma”, hanem a részecske fizika és az agykutatás által bizonyított tény.)

Minél több agyat kapcsolunk egy rendszerbe, annál nagyobb erővel valósulnak meg a gondolataink.

Hogyan kapcsolhatunk agyakat egy rendszerbe?!

A tévé, a filmek, illetve ma már az előbb említett számítógépes játékok, a világháló segítségével.

Hollywood filmstúdióit nem véletlenül hívjuk „álomgyárnak”, hiszen itt (is) készülnek számunkra azok az álmok, amelyeket nekünk, embereknek majd valóra kell váltanunk, és amelyeket legtöbbször sikeresen valóra is váltunk.

Legtöbb ember ma már NEM A SAJÁT ÁLMAIT álmodja, hanem csupán teremtő-robotként kiszolgálja és megvalósítja a média tulajdonosai által elérakott rémálmokat, amelyek filmek, hírműsorok, beszélgető műsorok, könyvek, újságok, zenék és társaik útján szünet nélkül érkeznek a fejekbe.

Figyeljük csak meg, amikor beszélgetünk egymással, hogy a SAJÁT álmainkról, terveinkről beszélünk, vagy inkább a média által aznap közénk dobott koncon rágódunk?!

Egyáltalán vannak még saját gondolataink????

Muszáj megértenünk, hogy a világ addig nem változik meg körülöttünk, amíg mi magunk meg nem változunk. Ha szebb világot akarunk, álmodjuk meg, és ATTÓL KEZDVE CSAK ARRA FIGYELJÜNK. Ne engedjük, hogy bárki is kizökkentsen minket a teremtés folyamatából! Hagyjuk a politikát a politikusokra, a híreket a jólértesültekre, a vallásháborút a vallási fanatikusokra, a kétkedést a kétkedőkre, a pesszimizmust a pesszimistákra, a világvégét a Jóistenre.

Nekünk az a dolgunk, hogy a teremtő erőnkkel létrehozzunk egy csodaszép országot, magát a Paradicsomot, mert képesek vagyunk rá.

  • Cikkszám
    253582