Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekDr. Bene Gábor: Zsidó-kérdés magyar szemmel - A kiválasztottság mítosza és a politikai messiástudat I. kötet- II. kötet

-29%
Dr. Bene Gábor: Zsidó-kérdés magyar szemmel - A kiválasztottság mítosza és a politikai messiástudat I. kötet- II. kötet
  • Dr. Bene Gábor: Zsidó-kérdés magyar szemmel - A kiválasztottság mítosza és a politikai messiástudat I. kötet- II. kötet
7 000 Ft
Akció: 5 000 Ft
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!
Véget kell vetni a turániak és szemiták között dúló állandó háborúságnak, mert az emberek nem sakkfigurák, s a kultúra láncolata fog megszakadni, ha tovább folyik ez az értelmetlen küzdelem.

Véget kell vetni a turániak és szemiták között dúló állandó háborúságnak, mert az emberek nem sakkfigurák, s a kultúra láncolata fog megszakadni, ha tovább folyik ez az értelmetlen küzdelem.

„E könyvem után sokan fognak zsidóbérencnek nevezni. vagy a jóhiszeműségem áldozatának. Ám soha nem késő megtudni az igazságot, hogy szembe nézhessünk a tényekkel, és cselekedjünk!”


II: Kötet leírása

„A senki által meg nem választott EU Bizottság komiszárjai az európai őslakosságot a sémita muszlim rasszokra, negroid afrikai rasszokra akarja lecserélni szemünk láttára.

A Nemzetegyesítő Mozgalom azonban ellenáll ezeknek és a magyar nemzetet kívánja egyesíteni.

A hazai zsidóságnak gyorsan el kell döntenie, hogy akar-e nemzet tagja lenni, vagy sem”.
*

Dr. Bene Gábor: Zsidó-kérdés magyar szemmel – a kiválasztottság mítosza és a politikai messiástudat 2018-04-19. (A II. kötet alcíme: Létezik Soros terv, vagy NEEM?)

A nálamnál okosabb telefon kijelzőjén Gábor neve; engem hív, engem keres. Gyors egyeztetés, találkozás, és baráti kézfogás.
Frissen megjelent kötetét nyújtja felém, ami számomra kivételes megtiszteltetés. Megköszönöm, megölelem, és egymás szemébe nézünk. Keveset beszélve is értjük egymást.

A magamé helyett is az ő könyvét ajánlom!

*
Gábor könyvét lapozom és lehullanak rólam a megkövesedett előítéletek. A kötet olvasása szellemi felfrissülés, visszafogott, ugyanakkor bölcs elemzés, minden vád és viaskodás elkerülése. Üde tisztaság minden szava, amely nem elválaszt, hanem összetart:

– Higgadt igazságok
- Közösségformáló erő
- Hibák és erények megfogalmazása
- Semmi virtuskodás, semmi orákulumi előre jóslás…

Magamnak mondom, más nincs a közelemben:

Éppen erre van szükség!
A földön való kétlábon állásra és a lényegi valóságra.

Szívből ajánlom dr. Bene Gábor legújabb és remekbe szabott munkáját, amelynek forgatása során fogalmazódott meg bennem – a szerző intellektuális késztetésére – az alábbi gondolat:

Az igazság kimondását nem tudjuk elkerülni.
Nincs meg bennünk az arra való megalkuvó képesség.
Erre vagyunk ítélve, nem is tehetünk másként.

Magyarok vagyunk.
(Zetényi-Csukás Ferenc
Horthy Miklós Társaság elnöke)

/Nemzeti InternetFigyelő/
  • Cikkszám
    273439