Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekÚj világkép - László Ervin

-25%
Új világkép - László Ervin
2 780 Ft
Akció: 2 085 Ft
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!
A tudatos változás kézikönyve

Az elmélyülő gazdasági válság, a társadalmi és gazdasági feszültségek és a klímaváltozás fenyegető érzése sokunkat kétségbe ejt. Ám a baljóslatú veszéllyel együtt egy nagy lehetőség is elérkezett. Itt az idő, hogy a társadalmunkat alapjaiban formáljuk újra, és tetőtől-talpig változtassuk meg az eddig bevett életvitelünket. Az Új Világképben László Ervin világhírű lelki vezetők, tudósok és tudatos üzletemberek gondolatait ötvözi saját meglátásaival a változás jól hasznosítható könyvévé. Rámutat, hogyan válhatunk képessé arra, hogy a társadalmunkat romlásba döntő korlátolt tudatosság helyébe az Akasha-mezőben gyökerező holisztikus tudatosságot állítsuk. Minden lehetőségünk megvan arra, hogy a minden áron való növekedés politikai és üzleti tévképzete helyett egy az emberi társadalom, a természet és a bolygó számára is fenntartható és tisztességes világképet kövessünk.
Egy ilyen mérvű változáshoz azonban fel kell ismernünk és tudatosítanunk kell magunkban, hogy mindannyian kapcsolatban állunk egymással és a kozmosszal. Ez a könyv ékes bizonysága ennek a modern fizika által is leírt kapcsolati rendszernek, és feltárja azokat az eszközöket is, amelyek a holisztikus gondolkodás útján segíthetnek zöldebbé és biztonságosabbá tenni a bolygónkat.
Ez a könyv segít abban, hogy felmérjük a bolygónk mai állapotát, és hogy megtaláljuk a helyes utat, amit követnünk kell.
– Mihail Gorbacsov előszavából
Az Új világkép a külvilágot átformáló belső felismerésről szól. Az emberiség hoszszú évszázadok alatt fejlesztette ki azt a fajta magasabb tudatosságot, ami a remény és ígéret kertjében veti el magvait. László Ervin feltérképezte ezt az új világot és a benne rejlő lehetőséget – és senki sem lett volna képes nála érzékenyebben ráhangolódni erre.
– Deepak Chopra előszavából

László Ervin tizenöt éves korától több mint húsz évig koncertezett zongoraművészként a világ minden táján. Művészi pályája után a Yale-en, a New York-i Állami Egyetemen és számos európai és távol-keleti egyetemen oktat filozófiát és rendszerelméletet.
  • Cikkszám
    388547