Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletek



SZÉLPARIPA

SZÉLPARIPA
45 000 Ft

 

Az elmét röpítő táltos szélparipa- az elsöprő

A titkos Erő megidézése. Ez a külső és a belső Energiák működésének eredménye képpen jön létre.
Mivel szent környezetet alakítottunk ki magunk körül, tökéletese összehangoltuk vele a testünket, hihetetlenül éberré válunk, ami a tudatállapotunknak a Most elsöprő érzetében nyilvánul meg A „szélparipa" a tibeti lungta szó megfelelője. A „lung" szelet jelent, a „ta" pedig lovat. A titkos Erő ennek a szélparipának a feltámasztását jelenti. Feltámasztjuk az öröm és az erő szelét, aztán felülünk erre az energiára és megzabolázzuk. Ez a szél olykor igen hevesen jelentkezik, olyan erős, mint a fákat kidöntögető tájfun.
A magyar népmesék táltos paripája, a megtalált Önvalónk cselekvő valóságát személyesíti meg.
Ez a szél az ember tapasztalásában tökéletes és erőteljes jelenlétérzetként nyilvánul meg. Az élmény paripa-jellege az, hogy a rettentő szélfúvás ellenére is szilárdságot érzünk. Soha nem tud elsodorni az életben semmiféle vihar, soha nem sodor magával sem az izgatottság, sem a lehangoltság. Meg tudjuk zabolázni életünk energiáit. A szálparipa tehát nem pusztán a mozgás és sebesség, hanem a gyakorlatiasság és megkülönböztetőkészség, jó adag természetes ügyesség is van benne. A lungta jellegzetessége olyan, mint a paripa négy lába, amitől a ló olyan szilárd és kiegyensúlyozott.
A belső és külső Erő megidézésével feltámasztjuk életünkben az öröm és az energia szelét. Egyre jobban érezzük, hogy a létezésünkben természetes erő kezd megnyilvánulni. Miután pedig feltámasztottuk a szélparipát, mindent azonnal helyre tudunk rakni, ami csak a tudatunkban megjelenik. Tovatűnik az összes kétely és tétovaság.
A titkos Erő megidézésével olyan tudatállapotba kerülünk, ami mentes a tudatalatti pletykálkodástól, mentes minden bizonytalanságtól és hitetlenkedéstől. Mindig a tudat pillanatnyi állapotát tapasztaljuk, ez pedig friss, fiatalos és szűzies. Maga a pillanat mindig ártatlan és valódi. Nem tartalmaz semmiféle hitetlenkedést, kétséget. Jó értelemben hiszékeny, azaz jóhiszemű és üde.E titkos Lét tudatállapot megtapasztalása, amelyben a pillanat ennyire eredeti. Ez a „most" esszenciája. A világ valamennyi lény számára ingatag, változékony, könyörtelen. Gyakran eltűnődhetünk azon, vajon képesek leszünk-e uralni ezt az ingatag és könyörtelen helyzetet, vagy pedig az fog megülni minket. Mi ülünk a szamáron, vagy a szamár ül ránk? Ahogy a világot megtapasztaljuk, egyáltalán nem egyértelmű, mikor ki van felül. Ha a környezetedben kifejezésre juttatod a szelídséget és a pontosságot, akkor megjelenhet életedben a valódi ragyogás és az erő. Ha ezt a jelenlétet a saját énedből akarod összefabrikálni, akkor soha sem fog bekövetkezni. E világ erejét és varázsát nem birtokolhatod. Mindenkinek elérhető, de senkinek sem sajátja.
„Eb ura fakó"- a kutyákon kutyák uralkodnak, ne panaszkodj, ismerd meg önmagad, s a világ megváltozik.
Forrás: Terebess-Ázsia lexikon, Csöpel Láma-Kovács Imre Barna: Titkos tanítások a magyar népmesékben

A medál ára a láncot nem tartalmazza

  • Mérete: 18 x 30 mm
  • Méret
    18X30 MM
    Cikkszám
    412431
    Tömeg
    20 g/db