Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletekKirályok királya: Géczy János

-13%
Királyok királya: Géczy János
2 300 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!
Nem elég magyarnak születni, úgy is kell élni! De hogy ez mit jelentett régen, és mit jelenthet ma, arra keresi a válaszokat a regény.

A kereszténnyé vált Római Birodalom a végnapjait éli. A Kárpát-medencébe visszatérnek a szkíta-utód hunok. Mágikus tárgyak, tiltott evangéliumok, forrongó zsinatok tartják izgalomban az embereket. A regény főszereplője a magyar lélek, amely a történetben egy testvérpár sorsából bontakozik ki. Buda és Atilla a kora-középkor két magyar királya. Atilla a Nagykirály, a szarvas, Buda a Kisebbik király a sólyom. Velük kezdődően indul nyílegyenes útjára a Turul-ház (Árpád-ház). Céljuk egy Kárpát-medence központú, sajátosan magyar, keresztény elveken alapuló, gazdasági szempontból virágzó, katonai erejét tekintve legyőzhetetlen birodalom, és egy új, egységes Európa megteremtése. Először van jelen a Királyok Királya, a Kardok Kardja és a Koronák Koronája térben és időben egyszerre a Noé utáni földi világban. Kimondhatatlan lehetősége ez az emberiségnek, s a mai napig ható következményei vannak az akkori történéseknek. De hogy mik is ezek, és hogyan működtetik a világot, azt próbálja feltárni a regény.

Atilla hun király koráról olyan regény született, amely mint tanítás, csak magyar nyelven képes megnyílni, és megMAGYARázni azt, amit csak szívvel és lélekkel érthetünk meg az univerzumról.
  • Cikkszám
    442620