Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletek



Történelmünk központi titkai Magyar ősvallás - magyar őshaza: Kárpát-medence - Árpád nagykirály-Grandpierre K. Endre

-13%
Történelmünk központi titkai Magyar ősvallás - magyar őshaza: Kárpát-medence - Árpád nagykirály-Grandpierre K. Endre
4 500 Ft
Akció: 3 900 Ft
Kezdete: 2023.08.22   A készlet erejéig!
Ismerjük-e a magyar történelmet? A köztudatban élő kép szerint igen, hiszen a hivatalos történetírás és az iskolában tanultak összhangban állnak. A közkeletű kép szerint a magyar történelem Szent Istvánnal kezdődött. Márpedig a valóságban történelmünk legmeghatározóbb, életfontosságú kérdései Szent István előtt dőltek el. Szent Istvánig Magyarország sok évezredes múltra visszatekinthető világhatalom volt; azóta Magyarország súlya lassan, de következetesen csökken, nemcsak terjedelmében, de magyarságában is. Ez a kulcsfontosságú könyv, amely 1996-ban tíz füzetben látott napvilágot, és amely most először kerül könyvalakban az olvasóközönség elé, alaposan kiegészítve és javítva, az első, amelyik átfogó képet ad a magyar történelem olyan központi kérdeiről, amelyek felvetése is a közelmúltig tabunak számított. Ez a könyv minden magyar nyelven megjelent mű között a legfőbb szellemi erőforrás a magyarság teljes szellemi épségének visszaszerzéséhez. Ha a magyarság legjobb része megtanul küzdeni a magyar történelem feletti önrendelkezés visszaszerzéséért, ez a könyv lesz jövőnk legfontosabb alapműve, a magyarság legnagyobb szellemi kincse.

Csodálattal és elismeréssel gondolunk Grandpierre K. Endrére történelmünk eddig eltitkolt eseményeinek olvasása után...bebizonyította, hogy el kell ismernünk őt korunk legkiválóbb történelmi nyomozójának. (Prof. Badiny Jós Ferenc)

Grandpierre K. Endre jóvoltából feltárulnak szemünk előtt eddig nem- vagy csak sejtett őstörténeti összefüggések - a magyar ősmúlt félelmetes időbeli kitágulásának lehetőségét villantja föl. Hisszük vagy nem hisszük, de többé már nem lehet elhallgatni ezeket a következtetéseket. (Napkelet, azóta megszűnt, havonként megjelenő irodalmi és kritikai folyóirat)

Ha rajtam múlna, kötelezném az iskolákat könyvtáraikban való elhelyezésre. (Kun Lajos)

Grandpierre K. Endre következetesen, vaslogikával közelíti meg ezeket a kérdéseket. (Szittyakürt)

Méltán foglalhatna el megfelelő helyet a magyar történetkutatás díszpáholyában. (Bakay Kornél, őstörténész)

A pontos kérdésfeltevések és módszeres kifejtésük matematikai műveleteket juttatnak eszembe. (Krausz Tivadar költő, író)
  • Cikkszám
    801884