Kategóriák

Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletek



KÖVES FAGYÖNGY FÜGGŐ

KÖVES FAGYÖNGY FÜGGŐ
  • KÖVES FAGYÖNGY FÜGGŐ
30 000 Ft

A gyöngy az ősmegnyilvánulás, ősnemzés
és szülés, a teremtő nőiesség, a Vénusz egyetemes szimbóluma. A gyöngy egykor
lányaink, asszonyaink legfontosabb ékessége
volt (gyöngyös párta).
A néphitben a lélek szimbóluma.
(Hoppál - Jankovics - Nagy - Szemadám: Jelképtár)

Mérete: 30 mm
  • Választható kő
    Sólyomszem A harmadik szem köve Tisztítja a gondolatokat, és segít abban, hogy a hibáinkat jobban felismerjük. Kedvező hatással van a szemproblémák esetén, az asztmánál, a májproblémáknál és a bronchitisznél, az izületi problémáknál segíthet, baktériumölő hatása is ismert.

    Gránát Megóv a balszerencsétől, sebezhetetlenné tesz, tisztítja a vért, enyhíti a reumás panaszokat, a gyökércsakrára helyezve fokozza a nemi vágyat, megszünteti az impotenciát és a frigiditást, megakadályozza a pattanások és kiütések kialakulását. Aki ezt a követ viseli, annak a titkok vagy rejtélyek felderítése sem okozhat problémát.

    Holdkő A földpát csoportba tartozó kálium-alumínium-szilikát összetételű kő. Az Indiában a holdkő, szent drágakőként tisztelt, mellyel a templomokat díszítették, és szorosan kapcsolódik érzelmi életünkhöz. A tojás alakúra csiszolt holdkövet Síva jelképének tartják. Indiai neve azt jelenti, hogy a Hold fénye. Őseinknél csodatevőnek számított, mert úgy vélték, hogy színét aszerint változtatja, hogy a Hold milyen negyedben van. Az indián kultúrákban a Nagy Istennő köveként tisztelik, még az Arabok családi békét és gyermekáldást várnak tőle. A bőséges terméshozam reményében az egyes népek, holdkövet akasztottak a gyümölcsfák ágaira. A telihold idején, az erre érzékenyek tartsák maguktól távol, míg a menstruáció ideje alatt a nők, ne hordjanak ebből készült ékszereket. Erőteljes férfiak és nők számára egyaránt kiváló, mert lágyabbá, kedvesebbé, befogadóbbá válhatnak általa. Csillapítja az érzelmi bizonytalanságot, fejleszti az érzelmi intelligenciát. Ráirányítja tudatunkat a szinkronicitásra, segítve ezzel, hogy minden helyzetben feltaláljuk magunkat. Segíti a hatodik érzék kialakulását, erősíti az intuíciókat. A holdkő oldja a félelmeket, harmóniát sugároz, nyugtatja a felhevült érzelmeinket. Megnyitja a tudatunkat, erőteljesebbé teszi az álmainkat, segít isteni önvalónk megtalálásában. Érzékennyé, érzőbbé tesz felszínre hozza az elnyomott érzelmeket. Egyensúlyba hozza az egyén férfi és női energiáit, így válik teljes emberré.

    Hegyikristály Az erő kristálya. Általános kristály, minden betegség kezelésénél használjuk.A kristályosodási fázisban, tejszerűen átlátszó,ezért tejkvacnak nevezzük.Fokozza a többi kristály hatását, minden energiát mozgásba hoz.A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kvarc, amely felszabadítja, elnyeli, tárolja, szabályozza az energiát. A hegyikristály általában sűrű, átlátszatlan, de ahogy növekszik egyre tisztább és világosabb lesz. Az összegyűjtött fényt csodálatos színekben töri meg. Ez a kristály az Észak Amerikai indiánoknál még mai is szent kőnek számít. Egyes törzseknél az újszülött köldökzsinórját vágták át vele, s így teremtették meg a kapcsolatát, az újjászületett léleknek a Földdel. A Kirlian-kamera is bizonyítja, hogy a kezünkben tartott hegyikristály megkétszerezi az elektromágneses mezőnket.Általános kristálynak nevezzük, mert a vele való kezelés során a gyógyuláshoz segítő energia rezgésszintjén fejti ki hatását. Nélkülözhetetlen a spirituális fejlődéshez, tisztítja és erősíti az energetikai testeket, egy spirituális könyvtár. A régi nagy birodalmak természetes kondenzátorként használták a hegyikristályt, mert tárolják és megőrzik az információt és arra várnak, hogy mikor adhatják át a tudásukat az utókor számára. A kristály belsejében kicsi kis magok helyezkednek el, olykor háromszög alakot felvéve védik és pecsételik le, az emberiség sprituális nagyugrását szolgáló tudást és bölcsességet. Jelen korunkban csak azok képesek hozzá férni akik tiszták gondolataikban, szavaikban és cselekedeteikben.Gaia* hatalmát képviseli, mert egyenletesen pulzál a Föld belsejében lévő kristály szívvel, ahová a Földi feladat teljesítése során Mindenkinek el kellene jutnia az Elementális Énjével*. Segíti a belsőlátás kialakulását, segít emlékezni a múltra, s útmutató a spirituális fejlődés útján. Ez a kristály az Ember szimbóluma, a Lélek tükre, amely a fejlődésünkért vívott harcunkat mutatja. Letisztázza a gondolatainkat, a hit erejével , az intuitív átéléssel elvezett az igazi bölcsességhez.

    Borostyán Valójában a borostyánkő egyáltalán nem kristály, hanem 40-50 millió évvel ez előtti őskori tűlevelű fák megkövesedett gyantája. Könnyű, a víz felszínén lebeg, éghető, szilánkosan hasadó. Néha zárványokat, növényeket és rovarokat tartalmaz. Színe az egészen világos sárgától, a barnás színárnyalatig minden színárnyalatban előfordul. Nincs kristályos szerkezete, amorf, és tömjénillat kibocsájtása közben ég el, ebből származik a mai neve, amely égő követ jelent. A görög mitológiában a következő legenda maradt fenn róla: ˝A Napisten, Helion fia, Phaeton kérte apját, ahogy a tűzlovakkal fogatot kihajthassa. Helion megengedte, de Phaeton nem tudta kezelni a szilaj állatokat. Így a napszekér túl közel került a földhöz és lángokba borította azt. Zeus villámokat küldött haragjában Phaeton ellen, akinek a teste egy sziklán szétzúzódott. A Napisten lányainak, a Heliádéknak oly sok bánatot okozott ez a szomorú haláleset, hogy az istenek részvétet éreztek irántuk, ezért őket lucfenyővé változtatták. Azóta csepeg a fákból az aranylóan fénylő gyanta. A Heliádék könnyeiből alakult ki a borostyán.˝ Az egyiptomiak már Kr.e. 3200-ban amulettként használták, majd hiúzkőnek nevezték, mert a hiúz megkövesedett vizeleteként tartották számon. A római és a görög gazdagok, pompás ékszereket, és edényeket készítetek belőle. Pl. a gombás ételeket borostyánból készült késsel fogyasztották el. A kelyheket arannyal kombinálták és ezek színe azonnal elváltozott, ha mérgező ital került bele. Védelmi kőként is használják, mert elűzi a szellemeket és a démonokat. Az ékszer viselőjének szerencsét és sikert hoz, emberi kapcsolatai harmónikussá válnak. A Nap energiáit közvetíti az emberek felé. Indiában a szent emberek jókora borostyán darabokat hordanak a nyakukban, hogy ezzel biztosítsák lelki egyensúlyukat. Öntudatra ébreszt, elűzi az aggodalmat, félelmünket, enyhíti a depressziót. Az élet sikerének titkát hordozza, a letűnt korok növény és állati maradványait zárja magába. Bár ezek a fajok kihaltak, de az élet nem halhat meg soha, mint ahogy Te is élsz és élni fogsz. Elnyeli a negatív energiákat és átalakítja pozitív energiákká, amelyek serkentik a szervezet öngyógyítását, és a mindennapi énünket összekapcsolja a magasabb rendű spirituális valósággal. A borostyánkő stabilitást hoz az életbe, de ösztönöz is azzal, hogy hajtóerőt biztosit a terveink eléréséhez. Serkenti az elmét, előmozdítja a pozitív gondolkodásmódot és a kreatív önkifejezést. Egyensúlyt teremt, türelmessé tesz, bátorítja a döntések meghozatalát, jótékonyan hat az emlékezetre, békességet teremt bennünk, erősíti a bizalmat fejleszti az önzetlenséget.

    Olivin

    Igazgyöngy A gyöngy a lelki átalakulás drágaköve, mely a saját lelki fejlődésünket szimbolizálja, ahogy egyre növekszünk és gyarapodunk mind tudásban, mind pedig a belső értékekben. Segít tulajdonosának megmutatni, hogy milyen is valójában. A magyar hagyományban az ősmegnyilvánulás, tisztaság, erény szimbóluma.

  • Cikkszám
    915223
    Tömeg
    8 g/db