Termékajánló

Partnereink

Szállítási módok-árak.

 

Hírek

2020.06.04

Termék részletek



Magyar "óriásokról" gyerekeknek -Dr. Mátyás Szabolcs - Mátyás Kulcsár Éva

-50%
 Magyar "óriásokról" gyerekeknek -Dr. Mátyás Szabolcs - Mátyás Kulcsár Éva
2 500 Ft
Akció: 1 250 Ft
Kezdete: 2024.02.15   A készlet erejéig!

A könyv, melyet most a kezetekben tartotok, az „Ahol a zsenik bölcsője ring” című könyv gyermekeknek szóló változata. Közel hatvan olyan tudóst, feltalálót és egyéb hírességet ismerhettek meg belőle, akik nagyban hozzájárultak az emberiség fejlődéséhez és a világ jobbátételéhez.

A magyar tudósok nélkül kevésbé lenne ilyen sokszínű és érdekes a világ. Számos találmány csak később született volna meg, ami akár befolyásolhatta volna a világtörténelem alakulását is.

A könyv elolvasása után még büszkébb leszel nemzetedre és magyarságodra, mivel ennyi szellemi kincset kevés nemzet tud felmutatni, mint a magyar.
(a Szerzők)
*

„Csak az a nemzet érdemes jobb sorsra és örök életre, amely meg tudja becsülni nagyjait, és amelynek mindig szem előtt lebeg azok példát adó munkássága.”
(Esterházy János)
*
„Minden nemzet szereti tudni, mivel járult hozzá az emberiség fejlődéséhez a világ jobbá tételéhez. Verseny ez, de békés verseny, s csak remélni lehet, hogy a világ népei nem katonai potenciáljuk, hanem kulturális örökségük és teljesítményük révén fognak versenyezni a jövőben. Ez a könyv olyan személyeket és eseményeket mutat be, akik és amelyek a világ kultúráját és történetét meghatározó módon befolyásolták. Reménykedjünk abban, hogy a világ tudja és tudni fogja: ők magyarok, hozzánk kapcsolódnak, s hogy róluk mindig ez a nemzet, ez az ország jut az emberek eszébe.”
(Dr. Hermann Róbert történész)

  • Cikkszám
    989408