Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- NAPTÁR
- KÖNYV
- ÖSSZES KÖNYV
- Ritka, utolsó darabok
- SZERVES MŰVELTSÉG-Pap Gábor, Molnár V. József, Szántai Lajos...
- Elhallgatott könyvek
- Kordokumentumok akciós áron.
- Tudnom kell mert Magyar vagyok
- Egyedi-kis példányszám
- Akciós könyvek
- ŐSTÖRTÉNELEM
- NÉPRAJZ
- FILOZÓFIA
- POLITIKA
- IRODALOM
- GYEREKKÖNYVEK
- TÖRTÉNELEM
- TÉRKÉP
- Vallás
- Jobboldali gondolattár
- Kifutó,utolsó darabok jelentős engedménnyel
- Könyvek 300 Ft-ért
- ÉKSZER
- RUHÁZAT
- Nemzeti Grafika
- MAGYAR HARCOS
- HOMELAND And FAMILY-HAZA és CSALÁD
- BETYÁRSEREG
- KÉZMŰVES TERMÉKEK
- AJÁNDÉK
- Ősi " Magyar-Szkíta" medálok
- KÁRPÁTIA ZENEKAR
- ROMANTIKUS ERŐSZAK ZENEKAR
- KULCSTARTÓ,MEDÁL
- KITŰZŐ-JELVÉNY
- NYAKKENDŐTŰ
- TÁRSASJÁTÉK
- ZÁSZLÓ
- Kifutó termékek
- Nyílvesszők
- AKCIÓS TERMÉKEK
- LEÉRTÉKELT KÖNYVEK
- Trianon 100
- HANGHORDOZÓK-CD
- Folyóiratok
- HUNYADI
- Szájmaszk
Termékajánló
Partnereink
Hírek
2020.06.04
Termék részletek
Erdélyi Konyha kalendárium 2015 A hazataláló ízek világa
Az évről évre megjelenő Erdélyi Konyha Kalendárium fő célja, hogy a háziasszonyoknak ötleteket adjon a mindennapi főzéshez. Maga a szerkezete is olyan, hogy napokra lebontva ajánlja a recepteket akár tapasztaltabb háziasszonyoknak, akár kezdőknek, akár azoknak, akiknek kevés idejük marad a főzésre és arra, hogy kitalálják hogy nap mint nap mi kerüljön az asztalra. Míg a tavalyi kalendáriumban megőrzött recepteket közöltek, most inkább a praktikusságra fektették a hangsúlyt.
„Minden évben egy picit másabb a kalendárium. Ha valaki forgatta például a tavalyit, akkor tudja, hogy a tájegységekre fókuszáltunk benne, az volt az ötlet, hogy Erdély különböző tájegységein felkutassuk a hagyományos ételek receptjeit és megosszuk ezeket. Az idei kalendáriumnak egy kicsit más a célja, hasonlít a 2012-eshez, de azt tudom mondani, hogy ez a legjobb kalendáriumunk az elmúlt években, a képek és tartalom szempontjából is” - mondta el György Ottilia.
„Minden évben egy picit másabb a kalendárium. Ha valaki forgatta például a tavalyit, akkor tudja, hogy a tájegységekre fókuszáltunk benne, az volt az ötlet, hogy Erdély különböző tájegységein felkutassuk a hagyományos ételek receptjeit és megosszuk ezeket. Az idei kalendáriumnak egy kicsit más a célja, hasonlít a 2012-eshez, de azt tudom mondani, hogy ez a legjobb kalendáriumunk az elmúlt években, a képek és tartalom szempontjából is” - mondta el György Ottilia.
-
Cikkszám 962841